Translation


pa7ml

april 2024
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Categorieën

Gallery

velddag 16 velddag 24 velddag_2 hampa7ml01 Michel pa7ml Michel pa7ml Michel pa7ml Michel pa7ml ddf6 Raspberry Pi Mast veronica4 veronica7 Equiment ATV VELDDAG PA7ML MICHEL en PE1ACB

live in my radioshack or portable


Archief

HF & VHF propagations

Open dagen RTV-Maarssen

Een tijdje geleden werd ik door, Barteld (PE1FNL),  uitgenodigd om eens te komen kijken bij RTV Maarssen (tegenwoordig RTV Stichtse Vecht). Sinds lange tijd is Barteld actief voor deze locale omroep.

Op zaterdag 18 september 2010 organiseerden zij een open dag. Dus een goed moment om Barteld te bellen met de vraag of het gelegen kwam om te komen kijken in de studio.
Na mijn werk gelijk naar RTV Maarssen gereden, daar aangekomen kon ik mijn auto op een paar meter van de ingang parkeren. Wat een luxe. Wat mij verbaasde was de vrolijke aankleding van het pand, met ballonnen en een rode loper. En wat een drukte!!
Veel bezoekers die net als ik nieuwsgierig waren hoe het (vernieuwde) onderkomen en de inrichting van RTV Maarssen er uitzag.
Alle medewerkers droegen herkenbare kleding en een badge met hun naam. Barteld was snel gevonden. Na een leuke rondleiding door de televisie- en radio studio’s hebben we nog wat gedronken en over de radiohobby gesproken. Tijdens de open dag  was er een live radio uitzending. Het leek de studio van Radio 538 wel. DJ/presentator Mischa vroeg of ik nog een leuk onderwerp had om in de live uitzending te vertellen. Nou dat had ik wel! Mischa gaf aan dat we drie minuten hadden voor een interview.  Ja en je raadt het al …het ging natuurlijk over de radiohobby. Het hemd werd me van het lijf gevraagd. Ik heb aan het eind van het interview gevraagd of ze ook onze open dagen konden komen bezoeken (bij de lokale radiovereniging). Kunnen ze zien wat wij, als erkende radio amateurs, ons mee bezig houden.  Het was een bijzonder leuk interview

Er zijn nog een aantal vacatures bij RTV Maarssen beschikbaar. Zal ik me als video- editor beschikbaar stellen??….. Wie weet. Laat ik er maar een paar nachtjes over slapen…..

Bezoek ook eens de website van RTV Maarssen  http://www.rtvstichtsevecht.nl/

Comments are closed.